GELİRİNİ GAZZE'YE BAĞIŞLADI

GELİRİNİ GAZZE

Ramazan Sokağı'nda stant açan bir esnaf önceki gün elde ettiği tüm gelirleri Gazze'deki savaş mağduru Müslümanlara bağışladı.

Ramazan Sokağı’nda stant açan ‘Hemen Hediye’ firmasının sahibi Yunus Şimşek, Gazze’de yaşanan katliama seyirci kalmadı. Şimşek, duyarlı bir davranışla 1 günlük gelirini Gazze’ye ulaştırılması için İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnegöl İnsani Yardımlaşma Derneği (İNİYAD)’ne bağışladı.

 

ÖLEN ÇOCUKLARIN HESABI BİZLERDEN SORULACAK

Günlük gelirini Gazze’deki İsrail saldırısına mağdur kalan Müslümanlara bağışlayan Şimşek, “Tüm İnegöl esnafını Gazze konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu katliama ve İsrail terörüne sessiz kalmak istemedim. Sadece İsrail’de değil, Musul’da Kerkük’te Suriye’de, Irak’ta Müslüman kardeşlerimiz ölüyor. Müslüman coğrafyasındaki zulümlere insanlar tepkisiz kalıyor. Biz yürüyüşler mitingler düzenliyoruz. İnsanların elinden hiçbir şey gelmese bile dua ederek destek olabilirler. 1 kişinin canını kurtarabilirsek ne mutlu bize. Biz öldüğümüzde o ölen çocukların hesabı da bizlerden sorulacak. Ancak kimse bunun farkında değil. Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Biraz daha duyarlı olalım. Yardımlara katkıda bulunalım. Oradaki Müslüman kardeşlerimizin 1 tanesini bile kurtarabilirsek mutlu oluruz” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00